Ontstaansgeschiedenis

Wat begon als een hobby in de jaren zeventig, groeide uit tot een professioneel bedrijf met negen vrachtauto's en dertien enthousiaste werknemers. Wij werken zes dagen in de week 24 uur per dag.

Aanvankelijk was Hoek Containerbedrijf een transportbedrijf maar na enkele jaren breidden we onze werkzaamheden uit met het verkopen, verhuren en verbouwen van zeecontainers. De laatste jaren zijn we ons mede gaan richten op een zeer flexibele nationale en internationale verhuisservice voor zowel bedrijven als particulieren.

Vakkundig personeel

Om een snelle en veilige uitvoering van de transporten te verwezenlijken, zet Hoek Containerbedrijf vakkundig personeel in. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en enthousiast. Ze volgen regelmatig cursussen om de diverse vrachtauto's optimaal te kunnen besturen en de technische mogelijkheden van de kranen te leren kennen. Veiligheid staat bij ons voorop!

Vrachtauto's

Ons wagenpark is uitgerust met moderne informatie- en communicatietechnologie zoals GPRS. Naast zeven vrachtauto's hebben wij twee laad- en loskraanwagens waarmee wij tot tien ton kunnen laden en lossen. Uiteraard zijn wij in het bezit van de nodige verzekeringen en vervoersvergunningen.


Meer informatie: Container huren | Container verkoop | Auto met kraan

Een deel van het wagenpark

Hoek Containerbedrijf b.v.
Rietdekkersweg 17
3449 JC Woerden

Telefoon : (0348) 42 37 03
Fax : (0348) 42 46 56

Voor o.a: bouwcontainers, magazijncontainers, materiaalcontainers en zeecontainers.