Containerverkoop

U kunt bij Hoek Containerbedrijf zeecontainers kopen. Voordeel van containers is dat ze goedkoop zijn (ook in onderhoud) maar bovenal ook mobiel. Wanneer u om wat voor reden dan ook uw ruimte wilt verplaatsen, dan is dat zo gebeurd. Wij helpen u graag.

U kunt de containers voor allerlei zaken gebruiken: als opslagruimte, kantoorruimte, schaftkeet, enzovoort. Eventueel kunt u verschillende doeleinden met elkaar combineren, bijvoorbeeld een gedeelte kantoorruimte en een gedeelte opslagruimte. Wij kunnen de container geheel naar uw wensen aanpassen.

Containerverhuur

Wanneer u slechts een bepaalde periode een opslagruimte, kantoorruimte of schaftkeet nodig heeft, kunt u ook een zeecontainer van ons huren. Wij transporteren indien gewenst naar de plaats van bestemming. Ook wanneer uw werklocatie verandert, vervoeren wij de container graag met u mee. Zo heeft u altijd uw eigen spullen bij de hand!

Containers aanpassen

U kunt containers voor diverse doeleinden gebruiken. Meestal is een standaard container (6,06 x 2,44 x 2,56 m) hiervoor geschikt. Soms moet de container echter aangepast worden om gebruikt te kunnen worden voor een specifiek doel. In principe is (bijna) alles mogelijk.

Wanneer u bijvoorbeeld zes meter lange pijpen in een container op wilt slaan, is de standaard container te klein. Wij maken de containers dan graag op maat, bijvoorbeeld 6,10 meter (inwendig). Als u een container voor kantoor- of werkruimte wilt gebruiken, ontbreken ramen, deuren, verlichting, kasten en werktafels. Ook voor het inbouwen van deze onderdelen kunt u bij ons terecht. Wanneer u dat wilt, bouwen wij diverse soorten sloten in de container zodat inbraak bemoeilijkt wordt.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van speciale vloeistofdichte stalen vloeren zodat de container geschikt is voor de opslag van milieuonvriendelijke stoffen. Andere mogelijkheden voor het aanpassen van containers zijn het onderbouwen van een multiliftslede in kabel-, ketting- of haakalarmsysteem en het spuiten van een container in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf.

Heeft u vragen of ideeën over het aanpassen van een container? Neem dan contact met ons op. Alles is bespreekbaar!


Meer informatie: Container huren | Container verkoop | Auto met kraan

Een deel van de containervoorraad

Een aangepaste container

Hoek Containerbedrijf b.v.
Rietdekkersweg 17
3449 JC Woerden

Telefoon : (0348) 42 37 03
Fax : (0348) 42 46 56

Voor o.a: bouwcontainers, magazijncontainers, materiaalcontainers en zeecontainers.