Transport

Hoek Containerbedrijf vervoert zeecontainers met of zonder lading zowel nationaal als internationaal. Dit doen wij uiteraard zo snel en veilig mogelijk. Op het gebied van containertransport bieden wij u de volgende twee diensten aan:

Vervoer van en naar havens
Zeecontainers uit de havens van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg worden op onze vrachtauto's geplaatst waarna wij de containers – uiteraard keurig op tijd – naar de gewenste plek van bestemming brengen. Volle containers worden hier gelost terwijl lege containers juist geladen worden. Eventueel vervoeren we de containers daarna naar een tweede plek van bestemming om wederom geladen of juist gelost te worden. Ten slotte retourneren we de containers weer naar een van de drie havens waar de containers ingescheept worden op weg naar verre oorden.

De cyclus start dan weer opnieuw met het vervoeren van zojuist aangekomen zeecontainers naar de plek van bestemming.

Vervoer van zeecontainers met laad- en loskraan
Met de twee laad- en loskraanauto's die wij beschikbaar hebben, kunnen wij zeecontainers laden, vervoeren en lossen. Dit kunnen containers van klanten zijn of van Hoek Containerbedrijf zelf. In totaal hebben wij ongeveer honderd zeecontainers die u kunt huren of kopen.

Naast zeecontainers kunnen wij met de laad- en loskraanwagens ook andere goederen vervoeren, zoals bouwmaterialen, bouwketen, lantaarnpalen en dergelijke. In feite is alles bespreekbaar zolang het minder weegt dan tien ton.


Meer informatie: Container huren | Container verkoop | Auto met kraan

Container wordt geladen

Hoek Containerbedrijf b.v.
Rietdekkersweg 17
3449 JC Woerden

Telefoon : (0348) 42 37 03
Fax : (0348) 42 46 56

Voor o.a: bouwcontainers, magazijncontainers, materiaalcontainers en zeecontainers.